Levering

We streven ernaar alle bestellingen binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling via brievenbuspost met PostNL of pakketpost via DPD naar het bij bestelling aangegeven afleveradres te versturen. Echter kan het zo zijn dat er onverhoopt vertraging is opgelopen door tijdelijk niet voorradige artikelen of vertraging bij PostNL of DPD. Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de klant niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien. 

Het product moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de klant geleverd zijn. Wanneer dit niet is gebeurt, kan de klant de koop onmiddellijk ongedaan maken. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken. Eventuele levering in gedeelten is toegestaan. Dit kan voorkomen wanneer een artikel uitverkocht is.

Wij doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening. 
Indien je bij Toutdesign.nl een bestelling plaatst, zal de bestelling naar het opgegeven afleveradres worden verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor het risico van de klant. Indien wij de bestelling retour ontvangen en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres, zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant.