Retourneren

RETOURNEREN
Toutdesign.nl doet er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het ontvangen artikel desondanks niet aan de verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. We dienen binnen 14 dagen na ontvangst van het product een bericht te ontvangen dat het product geretourneerd dient te worden. Daarna heb je als klant nog 14 dagen de tijd het product daadwerkelijk retour te sturen. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan op het bij BolleToet.nl bekende rekeningnummer worden teruggestort. Deze garantie vervalt wanneer:
a. het product uit originele verpakking is gehaald
b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
c. de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd
d. het product is gepersonaliseerd door middel van (achter)namen, initialen, trouw- of geboortedatum, etc.

Indien je een product die niet is gepersonaliseerd om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. Wij dienen binnen 14 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen op ons mailadres (info@toutdesign.nl) en daarna binnen 14 dagen het product daadwerkelijk retour te ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gebruikt is. De kosten van retour zenden zijn voor de klant.
Indien de retourzending bij Toutdesign.nl in goede staat is ontvangen en de producten in goede staat zijn, zal Toutdesign.nl het retourbedrag binnen 14 dagen terug storten.